MSI lanceert twee nieuwe Gen 5 M.2 ssd’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, kondigt de lancering aan van zijn nieuwste SSD-modellen: de SPATIUM M570 PRO FROZR en SPATIUM M482. De SPATIUM M570 PRO FROZR, uitgerust met de PHISON E26 PCIe Gen 5-controller en geavanceerde 3D NAND-flash, markeert een opslagprestatie-evolutie met lees- en schrijfsnelheden tot 12,4/11,8 GB/s, 1,8 keer sneller dan PCIe 4.0 SSDs. De FROZR-technologie, met Core Pipes en een oppervlaktekoellichaam, vermindert temperaturen tot 20℃. De SPATIUM M482, met hoogwaardige 3D NAND-flash, biedt PCIe 4.0-prestaties met sequentiële leessnelheden tot 7300 MB/s. Beide modellen beloven responsieve ervaringen voor professionals, content creators en gamers, ondersteund door DRAM-cache en SLC-cache technologieën.

De SPATIUM M570 PRO FROZR, beschikbaar in 1 TB, 2 TB en 4 TB, is een PCIe 5.0 SSD met extreme overdrachtssnelheden, terwijl de SPATIUM M482 PCIe 4.0 SSD verkrijgbaar is in 1 TB en 2 TB. Beide worden geleverd met een 5-jarige garantie en bieden uitstekende duurzaamheid met hoge TBW. MSI levert ook geavanceerde software in het MSI Center voor SSD-statusbewaking en gegevensback-up, versterkt door Actiphy.

De SPATIUM-lijn belooft een revolutie in opslagprestaties en duurzaamheid, waardoor gebruikers kunnen profiteren van verbeterde snelheden en geavanceerde thermische oplossingen voor een uitzonderlijke ervaring onder zware workloads.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?