MSI MAG B650-moederbord verschenen, AMD Ryzen 7000 op komst?


Uit een betrouwbare bron, met een ietwat vage screenshot, is gebleken dat de eerste moederborden met AMD B650-chipset in ontwikkeling zijn. Deze chipset zal de opvolger worden van de bestaande B550, en zal naar alle waarschijnlijkheid de basis vormen voor de nieuwe Ryzen 7000-processors van AMD. Nieuw aan deze serie processors is onder andere de Zen-architectuur, ondersteuning voor DDR5-geheugen en de AM5-socket. Veel verdere details zijn op het moment helaas nog niet bekend.

Over het specifieke model moederbord is ook nog niet heel veel te zeggen. Het gaat om de MAG B650 van MSI, en daarmee houdt het wel op. De B-serie chipsets zijn vaak de basismodellen, welke naast de budget A- en de luxere X-chipsets vaak de meest populaire versie is.



Bronnen: 9550pro

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.