MSI onthuld nieuwe B760-moederborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft recent een nieuwe line-up aan moederborden geïntroduceerd met Intels recente B760-chipset.

Het B760-platform heeft veel geweldige functies, vergezeld van de MPG-, MAG- en PRO-serie van MSI. De keuze van de reguliere gebruiker – MAG-serie omvat zwarte TOMAHAWK en witte MORTAR-moederborden. De moederborden uit de MSI MAG-serie hebben 12 Duet Rail Power System met 75A DrMOS en 6-laags PCB met 2oz verdikt koper, wat zorgt voor stabiele stromen die aan de CPU worden geleverd. Voor uitbreiding ondersteunt de MSI MAG-serie Lightning Gen 5 PCIe en bezit tot 3 ingebouwde M.2 Gen4-slots. Om het hoofd te bieden aan de warmte die wordt gegenereerd bij gebruik onder zware belasting, beschikt de MAG-serie over hoogwaardige thermische oplossingen, waaronder een volledig aluminium ontwerp en een verlengd koellichaam. De M.2-slots zijn ook bedekt met M.2 Shield Frozr.

De PRO-serie behoudt een lineair ontwerp op een ingetogen manier. Het effen patroon laat zich perfect matchen met je kantoor of studio. De standaardspecificaties van de moederborden uit de MSI PRO-serie voldoen aan de zakelijke behoeften. De MSI PRO-moederborden hebben 12 Duet Rail Power System en ondersteunen Lightning Gen4 PCIe en M.2. Met Extended Heatsink Design en M.2 Shield Frozr is oververhitting nooit een probleem.

Voor de groeiende ITX liefhebbers hebben we de MPG B760I EDGE WIFI DDR4. Het zilverwitte aluminium koellichaam springt op het eerste gezicht in het oog. Met directe 8 fasen met 90A DrMOS en 8 lagen PCB met 2oz verdikt koper, brengt het moederbord de ware kracht van de 13e generatie Intel Core Processors naar boven. Het ondersteunt de nieuwste Lightning Gen5 PCIe en bezit 2 ingebouwde M.2-slots die hoge uitbreidbaarheid bieden.

Er is meer dat MSI B760-moederborden geweldig maakt. De line-up van MSI B760-moederborden biedt zowel DDR4- als DDR5-opties voor klanten. Alle Wi-Fi-moederborden ondersteunen de nieuwste Intel Wi-Fi 6E en 2.5G LAN om u te helpen genieten van een supersnelle netwerkervaring. Bovendien zijn de MSI B760-moederborden voorzien van een vooraf geïnstalleerd IO Shield en EZ M.2-clips voor een soepelere pc-opbouw.

Meer modellen vind je op de website van MSI.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.