MSI onthult Artymis gekromde gamingmonitoren


MSI heeft een nieuwe serie gamingmonitoren aangekondigd. Het eerste model, de Artymis 343CQR zal eind dit jaar uitgebracht worden.

Deze nieuwe serie gamingmonitoren zal starten met een 34 inch ultrawide gamingmonitor met een 1440P-scherm met 1000R kromming. Verder zou het scherm over AI beschikken, waarmee het beeldscherm in-game in kan zoomen voor betere aim waarbij de dpi van de muis aangepast zal worden, allemaal voor een betere ervaring.

Verder maakt de monitor gebruik van AI om noise-cancelling door te voeren naar de ingebouwde microfoon. Het display beschikt over RGB-verlichting aan de achterkant, en is met de Gaming OSD-app in te stellen.


MSI geeft de Artymis 343CQR nog geen adviesprijs, maar geeft wel aan dat hij ergens in december 2020 uitgebracht zal worden.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.