“MSI onthult Creator P50 en Summit MS321 vlaggenschipmonitoren”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] Zonder twijfel is MSI niet alleen de marktleider in de gaming-hardware-industrie, maar ook de pionier in de markt voor contentcreatie en business met een reeks innovatieve technologieën. Omdat de wereld vaak onvoorspelbaar is, blijft MSI producten ontwikkelen met stijlvolle, stabiele en de beste prestaties voor alle soorten gebruikers. Vandaag heeft MSI de gloednieuwe Content Creation Products gelanceerd: de Creator P50 met nog een nieuwe vlaggenschipmonitor Summit MS321UP, beide ontworpen voor makers, zakelijke professionals en multitaskers.

Creator P50-serie: geïnspireerd door de oorsprong van de schepping
Creator P50 is gestroomlijnd, slank, maar heeft veel kracht en is de gedroomde desktop voor videomakers, multitaskers en zakelijke professionals. MSI Creator P50 is geïnspireerd op de wireframe-modellering en constructielijnen die door makers zijn gemaakt. Het veelhoekige snijpatroon op dit kleine chassis van 4,72 liter symboliseert niet alleen de onbeperkte verbeeldingskracht en uitbreiding van creativiteit, maar weerspiegelt ook de groei, transformatie en verfijning van een maker. Het zal de schittering van de omgeving niet wegnemen, maar past stil bij een ingehouden en elegant ontwerp. De P50 is een professioneel, schoon en stijlvol creativiteitscentrum.

Compacte dimensie met geweldige ideeën
Creator P50 brengt je ongeëvenaarde kracht en flexibiliteit. Met versnelling, precisie en detailoriëntatie zet de Creator P50 u aan het roer zonder u in de weg te staan. Hoewel het kleine chassis van 4,72 liter het misschien niet meteen verraadt, is deze compacte desktop uitgerust met de nieuwste 11e generatie Intel Core i7-processor voor een razendsnelle computerervaring. Het kan met gemak allerlei professionele toepassingen aan. De MSI Creator P50 wordt ook geleverd met een groot aantal aansluitmogelijkheden voor bijna elk soort apparatuur. Het beschikt over een Thunderbolt 4 (USB 4.0) USB-C-poort op het voorpaneel met snelheden tot 40 Gbps. Van professionele Thunderbolt-schermen tot razendsnelle netwerkapparaten, met deze poort op het voorpaneel kunt u werken zonder in te leveren op compatibiliteit of prestaties. Netwerkconnectiviteit zal geen probleem zijn met de Creator P50, dankzij de snelle bekabelde en Wi-Fi-opties die in het systeem zijn ingebouwd. Terwijl de 2,5 Gigabit LAN zorgt voor bekabelde connectiviteit met razendsnelle snelheden, biedt Wi-Fi 6 2,4 Gigabit snelheden met verbeterde betrouwbaarheid zonder kabels! Dit unieke geometrische ontwerp past in elke moderne omgeving en past onmiddellijk in elk soort werkruimte.

Beheer en creëer uw inhoud slim met MSI Center
De MSI Creator P50-serie is meer dan alleen een traditionele high-end pc, maar wordt geleverd met de krachtigste hardware en de exclusieve software van MSI – MSI Center – een totaaloplossing om zware werklasten aan te kunnen. Het MSI Center tilt optimalisatie naar een hoger niveau met A.I., het helpt bij het prioriteren en toewijzen van de beschikbare middelen om de prestaties van de software waarmee u elke dag werkt te versnellen. Het helpt je ook om de foto’s of materialen met een tag te vinden en biedt de meest efficiënte ervaring voor je dagelijkse werk. Dit is waar de makers naar op zoek waren.

Summit MS321-serie helpt u boven de cloud te staan
Als je de krachtige Creator P50 hebt, moet je onze topmonitor uit de Summit MS321-serie hebben. De MSI Summit MS321-serie monitor biedt oogzorg, ergonomie en MSI’s exclusieve Productivity Intelligence (P.I.)-app om de efficiëntie voor gebruikers te verbeteren. De Summit MS321-serie is ontworpen met een onvolmaakte cirkel en gebogen lijn op de achterkant. Het vertoont een perfecte symmetrie aan de voorkant, maar een asymmetrie aan de achterkant. De cirkel op zijn rug vertegenwoordigt de halo van de zon, de gebogen lijn vertegenwoordigt de wolk en een opwaartse helling of pad dat men kan lopen of beklimmen. De Summit MS321 helpt je niet alleen op de top te staan, maar ook boven de wolken.

We bieden u de beste paneelspecificaties met een resolutie van 4K (3840×2160), 136% sRGB en 95% van DCI-P3 en de meest nauwkeurige kleur. We introduceren ook andere ergonomische en handige hardware- en slimme softwarefuncties, zoals een hardware magnetische monitorkap en kaartlezer. De exclusieve MSI P.I. App met de True Color-functie, KVM, Smart Brightness & Color Temperature en Active Noise Cancellation helpt gebruikers op de top en voorbij de piek te staan, omdat het altijd zonnig en helder boven de wolken is. Dit is de MSI Summit MS321-serie.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments