MSI onthult entry-level Spatium M450 PCIe 4.0-SSD


MSI heeft de Spatium M450 PCIe 4.0 NVMe M.2-SSD uitgebracht. Deze SSD beschikt over 3D NAND-flashgeheugen, en zou mede door de PCIe 4.0-interface sequentiële lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 3600MB/s en 3000MB/s behalen. MSI voorziet de modules van LDPC ECC (low density parity check error correction code) en E2E Data Protection voor extra dataveiligheid. Verder geeft MSI de Spatium M450-SSD’s een garantie van vijf jaar.

Prijzen en beschikbaarheid
Hoewel MSI nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid heeft aangegeven, is deze wel al bij het Nederlandse Centralpoint verschenen. Zo zal de 500GB €80 en de 1TB €130 gaan kosten, van de 250GB is nog geen prijs bekend.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.