MSI Prospect 700R Review


Toen de MSI Prospect 700R hier nog in de doos stond hadden wij eigenlijk geen idee wat we moesten verwachten. De ervaring met de grote component-boeren en behuizingen is namelijk lang niet altijd om over naar huis te schrijven geweest. Maar met de Prospect 700R bewijst MSI dat zij absoluut in staat zijn op een prachtige, degelijke, en goed doordachte behuizing op de markt te zetten. Je leert er alles over in onze onderstaande video.

De MSI Prospect 700R Samengevat


Geen zin om een hele video te bekijken maar wel interesse in deze case? Dan kunnen we hem kort voor je samenvatten: MSI zet met deze case gewoon een keurig product neer. Smaak blijft subjectief, maar wij vinden hem er keurig uit zien, hij is degelijk gebouwd, je kan er uitstekend mee werken en hij presteert gewoon uitstekend. Hij is zeker niet goedkoop en met een prijs van meer dan 300 euro is dit een behuizing die mensen zullen overwegne omdat ze hem graag willen, niet omdat het echt nodig is. Maar in dit hogere segment kan hij toch goed mee doen met andere knallers zoals de Cooler Master HAF 700, Corsair 5000T of de ROG Hyperion. De kwaliteit, features en aandacht voor detail zijn er in elk geval. Voor alle plussen en minnen bekijk je beter de video, maar een Editor’s Choice is gewoon op zijn plaats:


Meer Techtesters? Je vindt ons op:
Techtesters YouTube
Techtesters Patreon
Techtesters op Instagram
Nada op Twitter
Stephan op Twitter

Onze productlinks (bijvoorbeeld Amazon of Bol links) betreffen soms affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost. Wij linken enkel naar betrouwbare webshops waar wij zelf veelvuldig positieve ervaringen mee hebben.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.