MSI toont 1.1L grote Pro DP10 Mini-PC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de PRO DP10 13M Business & Productivity Mini-pc aangekondigd. In deze kleine behuizing zit meer technologie dan op het eerste gezicht lijkt. Met een compact chassis, krachtige processoropties, exclusieve software en Thunderbolt 4, is de PRO DP10 13M ontworpen met het oog op efficiëntie en productiviteit.

PRO DP10 biedt grenzeloze mogelijkheden met een volume van minder dan 1,1 liter. Het kleine ontwerp helpt een bureau op te ruimen en ruimte te besparen, terwijl de beschikbare robuuste hardware- en softwareconfiguraties gebruikers ondersteunen bij multitasking. Tot een 13e generatie Intel Core i7-processor met 12 cores en Iris Xe Graphics stelt gebruikers in staat om sneller en naadloos grafische afbeeldingen te bewerken en met meerdere programma’s te werken dan vorige generaties. Bovendien ondersteunt het tot 64 GB geheugen met een dual-channel ontwerp om aan specifieke taakvereisten te voldoen, wat zorgt voor robuuste en stabiele computerprestaties. Verder omvat de selectie van IO-poorten één DP-out, één HDMI™-out, één D-Sub (VGA) en één Thunderbolt 4, die tot 40Gb overdrachtssnelheid en weergave-uitvoer tot 8K-resolutie ondersteunt. De PRO DP10 kan maximaal vier beeldschermen tegelijk ondersteunen, zodat gebruikers verschillende programma’s tot in detail kunnen bekijken.

Maak verbinding en draag snel gegevens over met 2,5 Gbps Ethernet LAN met hoge bandbreedte en lage latentie of een Wi-Fi 6E die de nadruk legt op transmissiebeveiliging en signaalverbetering. Op deze manier kan hij met meer apparaten tegelijk worden verbonden. Een omkeerbare USB 3.2 Gen 2 Type-C helpt gebruikers om gemakkelijk snel back-ups te maken van projecten of bestanden. Bovendien helpt TPM 2.0 gevoelige gegevens en wachtwoorden te beschermen met coderingssleutels voor geavanceerde beveiliging. Er is ook een fysieke Kensington-slotsleuf geïmplementeerd om diefstal te voorkomen. Als gevolg hiervan biedt de PRO DP10 een veiligere omgeving voor bedrijven om de zorgen over informatielekken te verminderen.

Met het exclusieve MSI Cloud Center kunt u uw gegevens overdragen tussen de PRO DP10 en uw mobiele telefoon binnen hetzelfde netwerkdomein, zodat foto’s en gegevens veilig tussen apparaten worden verplaatst. Met één klik maakt het MSI Cloud Center automatisch een back-up van al uw foto’s en video’s naar een gewenste opslaglocatie. De MSI Cloud Center-app ondersteunt ook het uploaden en downloaden van meerdere bestanden, waardoor bestandsback-up efficiënter wordt. In combinatie met MSI Cloud Center helpt de meegeleverde MSI Center-software gebruikers bij het configureren van CPU-hardwarebronnen om prioriteit te geven aan de meest kritieke software op het systeem en om de gebruikersproductiviteit te optimaliseren.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.