MSI toont 24″ 144Hz Optix gamingmonitor


MSI heeft een nieuwe monitor geïntroduceerd welke zich richt op gamers. Deze Optix G242 beschikt over een 24″ 144Hz IPS-display en zou daarmee erg geschikt zijn voor esporters.

Deze nieuwe Optix G242-monitor zal beschikken over een 24″ 144Hz 1080P IPS display met een reactietijd van 1ms. Er is ondersteuning voor NVIDIA G-Sync en er zijn verschillende functies aanwezig om het beeld beter of prettiger te maken, zoals anti-knipper en ‘blauw licht vermindering’. Verder heeft het display beschikking over een tweetal HDMI 1.4 poorten, DisplayPort 1.2a en audio.Hoewel MSI nog geen prijzen of beschikbaarheid heeft aangegeven is deze wel al bij diverse webshops verschenen voor €250, op het moment betreft dit wel een pre-order.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.