“MSI toont Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition”


Na de geheime boodschap in MSI’s recente lanceringsevenement MSIology: Tech Meets Aesthetic, liet het premium laptopmerk een bom vallen in de gemeenschap door zijn samenwerking aan te kondigen met Fragment Design, het wereldberoemde streetwear-merk opgericht door de peetvader van street fashion – Hiroshi Fujiwara.

MSI herdefinieerde de definitie van esthetiek en lanceerde de Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition, die tegelijkertijd de eerste en enige laptop ter wereld is waarmee het veelgeprezen Fragment Design ooit heeft gewerkt. Het volgende niveau.

Fragment Design definieert straatcultuur en esthetiek
Fragment Design is een streetfashion project opgezet door Hiroshi Fujiwara, het icoon van street fashion. Fragment Design concentreert zich op het louter samenwerken met toonaangevende merken op diverse gebieden, waaronder Maserati, LOUIS VUITTON, NIKE, TAG Heuer, Jordan, CYBERPUNK 2077, KAWS, Playboys, BVLGARI, Beats en nog veel meer, en beschouwt co-branding als de kern van zijn communicatieve benadering van het publiek en injecteert met succes elementen van straatcultuur en subcultuur in verschillende soorten producten, waardoor het het icoon van trending fashion wordt. Als ’s werelds enige laptop erkend door Fragment Design, presenteert de MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara limited edition de schoonheid van perfecte samensmelting, door het “Black on Black” -concept dat het scherpe zwarte dubbele bliksemlogo en de Stellar Black aluminium behuizing van de laptop combineert .

MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition herschrijft de essentie van street fashion
De samenwerking tussen MSI en Fragment Design omvat niet alleen de kenmerken van twee merken, maar voegt twee esthetische concepten samen tot één geweldig kunstwerk. Om de ultieme essentie van esthetiek na te streven, wordt MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition geleverd met zorgvuldig met laser geëtste logo’s, waardoor de laptop een luxe en opvallende visuele expressie krijgt. Het gedurfde bliksempatroon op de omslagzijde symboliseert de durf van Fragment Design dat een voorbeeld durft te stellen voor straatmode. Het embleem van de samenwerking staat rechtsonder op het toetsenbord en toont de samenwerking die is gericht op het naar voren brengen van premium genot van schoonheid. Zelfs aan de onderkant verfraait en presenteert het onmiskenbare bliksemlogo een onberispelijke visuele identiteit. De schoonheid van dit product wordt weergegeven door een CNC-gefreesde unibody met een delicate toon, met een zijdezachte textuur die de pure elegantie van de laptop naar voren brengt. MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition integreert premium design van MSI en exclusieve details van Hiroshi Fujiwara en introduceert een gloednieuwe trend in de mode.

Tech Meets Aesthetic: Fragment Design mogelijk gemaakt door MSI’s nieuwste technologie en design
MSI brengt de ware schoonheid van technologie naar voren door de Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition uit te rusten met de krachtigste Intel 11e generatie i9 CPU en NVIDIA RTX 30-serie GPU, samen met een uitgebalanceerd, toegewijd ontwerp in zowel hardware- als softwareconfiguraties, zoals zoals het 16:10 Golden Ratio MiniLED-display aangedreven door AUO AmLED-technologie, MiniLED-toetsenbord met achtergrondverlichting en AI-aangedreven optimalisatiesysteem-MSI Center. Fragment Design belichaamt de geest van street fashion met zijn iconische dubbele bliksemlogo, niet alleen op de laptop, maar ook op alle randapparatuur. Slechts 3.000 stuks zijn uitgebracht voor dit co-branded meesterwerk. De MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition symboliseert de perfecte combinatie van esthetiek en straatcultuur en brengt de geest van creativiteit naar een nieuw tijdperk.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.