MSI toont HX-serie gaminglaptops


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI onthult met trots een nieuwe reeks laptops die zijn uitgerust met de nieuwste 12e generatie Intel® HX-serie processors. De nieuwe premium laptopreeks levert niet alleen extreme prestaties, maar ook een innovatieve reeks functies, waaronder het ingebouwde mechanische toetsenbord met Cherry MX-schakelaars, exclusief ingebouwd kleurkalibratierapport en ’s werelds eerste QHD 240 Hz OLED-scherm. De nieuwe line-up belooft eersteklas gameplay en superefficiënte contentcreatie voor de meest prestatieverslaafde enthousiasten en eersteklas makers.

De nieuwe line-up voor gaming-laptops biedt een aanzienlijke prestatieverbetering ten opzichte van eerdere modellen, waaronder tot 100% hogere CPU-prestaties. En dankzij het robuuste koelsysteem kunnen de nieuwe gaming-laptops de nieuwste Intel® HX-processors tot het uiterste drijven met maar liefst 150 W maximaal turbovermogen. De exclusieve MSI OverBoost-technologie verlegt ook de grenzen met een gecombineerde 250W1-stroomtoevoer naar CPU plus GPU, wat de meest meeslepende en eersteklas gameplay belooft.

MSI voegt ’s werelds eerste Samsung Display QHD 240Hz OLED-scherm toe aan zijn nieuwe gaming-laptop. Het balanceert hoge resolutie en verversingssnelheid en biedt alle voordelen van OLED, waaronder een superlage responstijd, een superbreed kleurengamma en een superhoge contrastverhouding.

De ultieme desktopvervanging – Titan GT77
De Titan GT-serie is altijd gewaardeerd met zijn prestaties van desktopkwaliteit en sterk koelsysteem. Het heeft ook het hart van autoriteit gewonnen en is bekroond als de Gold Choice of the Best of COMPUTEX Award. De gloednieuwe Titan GT77 keert triomfantelijk terug met niet alleen dat volgende niveau van prestaties en koeling, maar ook met een reeks eersteklas functies, waaronder een RGB-lichtbalk en mechanisch toetsenbord met Cherry MX Ultra Low Switch. De Cooler Boost Titian-technologie bestaat uit 4 ventilatoren, 7 heat-pipes en een thermische pad met faseverandering, die het ware potentieel van de nieuwste 16-core Intel® HX-serie processor ontketent. Dankzij de koeling biedt de Titan GT77 tot 150 W MTP (Maximum Turbo Power) aan verwerkingskracht, wat dubbele prestaties levert in vergelijking met de laatste generatie CPU. De Titan GT77 houdt daar niet op en duwt de prestaties verder met de exclusieve OverBoost-technologie, die maar liefst 250W aan gecombineerde vermogensafgifte aan CPU en GPU bereikt, veelbelovende prestaties van desktop-kaliber. De nieuwe Titan GT77 wordt ook geleverd met uitbreidbaarheid op desktopniveau met 4 geheugenslots en 4 M.2-slots, die tot 128G geheugen en 32TB opslagruimte ondersteunen voor tonnen AAA-game-installaties of meerdere geopende browsertabbladen.

De nieuwe Titan GT77 heeft niet alleen dominante prestaties en uitbreidbaarheid, maar legt ook de lat voor laptoptoetsenborden hoger door zijn mechanische toetsenbord met de toonaangevende Cherry MX Ultra Low Switch, die het tactiele en knapperige toetsaanslaggevoel levert. Het heeft ook RGB-achtergrondverlichting per toets en kan worden beheerd door de gerenommeerde SteelSeries GG-software, wat een mooie achtergrondverlichting belooft met een persoonlijke stijl. Er is nog meer RGB met de lichtbalk aan de achterkant van de laptop, die ook kan worden beheerd door de GG-software.

De gloednieuwe Titan GT77 heeft prestaties en uitbreidbaarheid van desktop-kaliber verpakt, en heeft de manier van desktopvervanging hervormd met zijn 23 mm dunne chassis. Het is de ultieme “Desktop Replacement” die wordt gepresenteerd voor diegenen die op zoek zijn naar een gaming-laptop zonder compromissen.

Zien is geloven – Raider GE77 HX/67 HX7
De Raider GE-serie is altijd de onbewerkte prestatieleider geweest van moderne gaming-laptops en nu kunnen gamers de nieuw uitgeruste 16-core Intel® HX-processor ervaren, die tot 150 W MTP (Maximum Turbo Power) aan verwerkingskracht belooft. Gamers worden begunstigd door de gecombineerde 250W1-kracht van CPU en GPU, dankzij de exclusieve OverBoost-technologie. Deze machtige prestatie-upgrades worden perfect gepresenteerd met ’s werelds eerste QHD 240 Hz OLED-scherm op de nieuwste Raider GE67 die resolutie en verversingssnelheid in evenwicht houdt, en een visueel feest levert met een superlage responstijd van 0,2 ms, superbrede DCI-P3 100% kleur gamma en een superhoge contrastverhouding van 1.000.000:1. Deze oogverblindende specificaties vertalen zich in de meest meeslepende gameplay voor gamers.

Geboren voor prestaties – Vector GP76 HX/66 HX
De Vector GP-serie werd geboren met een nieuw concept; de naam “Vector” vertegenwoordigt de verwachting van MSI dat de GP-serie alle kracht zal hebben die nodig is om vooruit te komen met een bevredigende ervaring in gaming, engineering of wetenschappelijk computergebruik. Met Cooler Boost 5-technologie kunnen de prestaties van de Vector oplopen tot 250W1 via MSI OverBoost. Deze functies zorgen voor een soepele en verbluffende gameplay voor gamers.

Gebouwd voor professionals – CreatorPro X17
De gloednieuwe CreatorPro X17 is gemaakt voor professionals. Het bevat alle essentiële elementen die professionals nodig hebben, waaronder krachtige prestaties, nauwkeurige weergave, ISV-certificeringen en betrouwbare beveiliging. De krachtige prestaties komen van de nieuwste 16-core Intel® HX-processor en NVIDIA® RTX™ A5500 Laptop GPU. Dankzij de exclusieve kleurkalibratie per eenheid en ’s werelds eerste ingebouwde kleurkalibratierapport dat alle kritieke parameters van de weergave bevat, zoals Delta-E of Gamma-waarde, is het maken met CreatorPro X17 nog nooit zo efficiënt en nauwkeurig geweest.

Zowel efficiëntie als stabiliteit zijn van cruciaal belang voor professionals. De nieuwe CreatorPro X17 is gecertificeerd door toonaangevende ISV’s zoals Adobe, Autodesk en Ansys, wat een geruststellende systeemstabiliteit belooft. De ingebouwde TPM-module beveiligt ook vertrouwelijke gegevens. De CreatorPro is het ultieme mobiele werkstation gebouwd voor professionals.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments