MSI toont laptop met mini-LED paneel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de line-up van de Prestige-serie bijgewerkt met nieuwe leden, Prestige 16 en Prestige 16 EVO. Beide in Urban Silver-kleur en uitgerust met Intel® 12e generatie Core™ i7-processor, het zijn krachtige productiviteitstools die zakelijke gebruikers echt kunnen waarderen.

De MSI Prestige 16 heeft behoorlijke discrete GPU-prestaties van NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti en is de eerste Prestige-laptop met een mini-LED-paneel met een 16:10-verhouding. Met de MSI True Color-technologie bereikt het het hoge dynamische bereik (HDR) met DisplayHDR 1000-standaard, wat het bereik van twee belangrijke factoren aanzienlijk uitbreidt: contrastverhouding en kleurnauwkeurigheid. Dankzij Dynamic Cooler Boost, MSI’s gepatenteerde thermische technologie met dubbele ventilator, zijn Prestige 16/Prestige 16 EVO krachtige laptops die minder dan 35 dB achtergrondgeluid behouden. Zakelijke gebruikers die regelmatig online conferenties houden, kunnen rekenen op een soepele videoconferentie-ervaring met de viervoudige microfoon en omgevingslichtsensor die samen met AI-ruisonderdrukkingsoplossing worden geleverd.

Voor zakelijke gebruikers die een responsieve, duurzame laptop willen, is de Prestige 16 EVO gecertificeerd door Intel® EVO™ Platform. Het ondersteunt ook exclusief de Tobii Aware-oplossing in de Prestige-reeks.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.