MSI toont nieuwe gamingmuis en -headset


MSI heeft recent een tweetal nieuwe producten uitgebracht, namelijk de Clutch GM41 gamingmuis en de Immerse GH20 gamingheadset. Beide accessoires zijn ontworpen met een laag gewicht in gedachten en zijn daardoor makkelijk in gebruik.

Als eerst de Clutch GM41 muis, welke een gewicht heeft van 65 gram en goed in de hand zal liggen door het gebruik van anti-slip op het oppervlak. De gebruikte OMRON-switches garanderen tot 60 miljoen clicks, en met een DPI tot 16000 en een 1ms ‘polling rate’ is deze bedrade muis voorzien van een krachtige PixArt PWM-3389 optische sensor. Op het moment is deze muis al bij diverse webshops verkrijgbaar voor ongeveer 40 euro.

Vervolgens de Immerse GH20 headset, die beschikt over een gewicht van 245 gram en door het gebruik van zachte oorkussens is deze ook goed te gebruiken door brildragers. Het geluid wordt verzorgd door twee 40mm drivers, waarbij er ook een microfoon is welke voorzien is van een popfilter. Via de controller op de kabel kan het volume bedient worden, waarbij deze ook nog compatibel is met zowel PC, Mac, Xbox, Playstation en de Switch. Op het moment is deze headset te bestellen voor ongeveer 70 euro.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.