“MSI toont nieuwe line-up monitoren voor Esports”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, ’s werelds toonaangevende fabrikant van echte gaming-hardware, breidt met trots de hardwaremogelijkheden voor alle gamers uit. Vandaag zijn we vereerd om 3 nieuwe monitoren uit de Esports-serie te introduceren: Optix MPG341QR, Optix MPG321UR-QD en Optix MPG321QRF-QD. QD staat voor onze Quantum Dot en beide QD-monitoren zijn uitgerust met Quantum dot-technologie voor verbeterde kleurprestaties bij gaming.

Al deze 3 modellen hebben een IPS-paneel met een 32-inch scherm of 34-inch scherm, hoge resolutie, hoge verversingssnelheid, next-gen consolecompatibiliteit, gaming-intelligentie en veel gamervriendelijke functies. Klanten kunnen de monitoren kiezen op basis van hun voorkeuren.

De Optix MPG341QR heeft een 34-inch IPS-scherm met UWQUHD (3440×1440) resolutie met een beeldverhouding van 21:9, wat een geweldige optie is voor breedbeeld-gaming. Deze monitor heeft veel exclusieve MSI-monitorfuncties zoals Gaming Intelligence. Gebruikers kunnen ook de PBP-modus kiezen met een beeldverhouding van 16:9 en 5:9 voor pc-gaming en gaming op smartphones.

Gaming-intelligentie
Zowel Optix MPG321UR-QD als Optix MPG321QRF-QD zijn 32-inch monitoren met Quantum Dot-technologie. Optix MPG321UR-QD heeft een UHD (3840×2160) resolutie en ondersteunt tot 144hz met HDMI2.1. Dit beest is een geweldige metgezel voor next-gen consoles. Bovendien stelt MSI’s exclusieve KVM 3.0-functie gamers in staat om monitorinstellingen aan te passen met een consolecontroller.

Daarentegen is de Optix MPG321QRF-QD uitgerust met een snel IPS-paneel met WQHD (2560×1440) resolutie en een verversingssnelheid van 175hz. Dit is een geweldige optie voor gamers die liever gamen op een 32-inch WQHD-monitor en op zoek zijn naar een lage responstijd en geweldige kleuren. Een monitor met een verversingssnelheid van 175 Hz kan een betere game-ervaring en vloeiendere gameplay-prestaties bieden dan gewone 144 Hz- of 165 Hz-monitoren. Raadpleeg de spec-vergelijkingstabel om de specificaties en verschillen van elke monitor te begrijpen.

Altijd innoverend, MSI zal zichzelf blijven uitdagen bij het ontwerpen van gaming monitoren en ervoor zorgen dat je je tegenstanders altijd voor bent.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments