MSI toont op CES 2024 hun nieuwe RTX 40 SUPER series


MSI heeft op CES 2024 een uitgebreide reeks op maat ontworpen grafische kaarten van de NVIDIA GeForce RTX 40 SUPER Series gepresenteerd. MSI introduceert een breed scala aan SUPER-kaarten, waaronder SUPRIM, EXPERT, GAMING TRIO, GAMING SLIM en VENTUS varianten.

Een opvallende modelen zijn de GeForce RTX SUPER GAMING X SLIM, verkrijgbaar in zwart of wit. Ondanks de ‘SLIM’ aanduiding is dit model nog steeds substantieel van formaat en herbergt het MSI’s TRI FROZR 3 thermische systeem en een triple TORX FAN 5.0 array.

Een ander interessant en een favoriet van Stephan is de GeForce RTX 4080 SUPER 16G EXPERT, met een unieke ventilatorconfiguratie in push/pull modus, gepatenteerd ventilatorontwerp, Zero Frozr, en een behuizing van gegoten aluminium is dit een uitblinker tussen de videokaarten.

Naast de VENTUS-modellen met dubbele ventilatoren, zoals de VENTUS 2X OC en VENTUS 2X WHITE OC met de GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16 GB GPU, waren er ook andere modellen zoals de MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC.Bronnen: MSI CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?