MSI toont op CES 2024 hun nieuwste en dikste gaming laptops


MSI onthult op CES 2024 een nieuwe 18-inch gaming laptop collectie, bestaande uit de Titan 18 HX, de dubbele winnaar van CES-awards, de krachtige Raider 18 HX, en de lichtgewicht Stealth 18 AI Studio. Beide Titan 18 HX en Raider 18 HX zijn voorzien van hoogwaardige Intel 14e generatie Core i9-processors en NVIDIA GeForce RTX 40 Series grafische kaarten, terwijl de Stealth 18 AI Studio pronkt met de nieuwste Intel Core Ultra-processors. Titan 18 HX pakt uit met ’s werelds grootste vapor chamber cooler thermische oplossing en ondersteunt MSI OverBoost Ultra, wat resulteert in een baanbrekend totaal vermogen van 270W, terwijl de Raider 18 HX een indrukwekkend totaal vermogen van 250W levert.

De gaming-ervaring wordt geoptimaliseerd door de nieuwe 18-inch display. Opvallende kenmerken zijn onder andere het eerste 18-inch 4K 120Hz mini LED-display, met ultrahoge resoluties, DisplayHDR 1000 en een breed kleurengamma voor een levendige en realistische game-ervaring.

Elk model in de line-up, waaronder de Titan 18 HX, Raider 18 HX en Stealth 18 AI Studio, wordt gekenmerkt door een nieuw productontwerp. Titan 18 HX richt zich op gebruikers met ’s werelds eerste naadloze RGB Haptic Touchpad en een vernieuwd Cherry Switch Mechanical Keyboard. Het model beschikt over vier uitbreidingsgeheugensleuven, waardoor de totale capaciteit uitbreidbaar is tot 128GB, en drie M.2 SSD-sleuven voor een opslagcapaciteit tot 12TB.

Raider 18 HX heeft een opvallende matrix light bar en een nieuwe 3D-standaard voor geoptimaliseerde koelluchtstroom en verbeterde prestaties.

Titan 18 HX en Stealth 18 AI Studio onderscheiden zich door hun magnesium-aluminiumlegering constructie, wat zorgt voor duurzaamheid en een slank uiterlijk, waarbij de Stealth 18 AI Studio de lichtste 18-inch gaming laptop op de markt is (2.79 KG).

Voor nu zijn alleen de Amerikaanse prijzen beschikbaar, de Titan 18 HX gaat $5,399 kosten, de Raider 18 HX kost minimaal $2,399 en maximaal $3,799 bij dit model zit er verschil in specificaties en dus ook prijs. De Stealth 18 AI Studio kost $3,299.Bronnen: CES MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op InstagramBronnen: MSI CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?