MSI toont op CES hun Monster Hunter collectie, designed door een echte fan


MSI,, viert het 20-jarig jubileum van de Monster Hunter-game serie door samen te werken met CAPCOM, de ontwikkelaar van de game. Deze samenwerking resulteert in een exclusieve lijn van beperkt uitgebrachte pc-producten, onthuld tijdens CES 2024, die speciaal zijn mede ontworpen door een medewerker bij MSI die zelf groot fan is van de game.

De producten omvatten gaminglaptops, monitoren, grafische kaarten, moederborden, behuizingen, vloeistofkoelers en controllers, allemaal geïnspireerd door het iconische Monster Hunter-personage, de Rathalos. De officiële lancering van deze producten zal samenvallen met de festiviteiten rond het 20-jarig jubileum van Monster Hunter.

De Crosshair 16 HX MONSTER HUNTER EDITION gaming laptop, geïnspireerd door Rathalos, belichaamt kracht en majesteit. Voorzien van een Intel Core Processor en NVIDIA GeForce RTX 4060 GPU.

De MSI GeForce RTX 4060 Ti 8G GAMING SLIM MONSTER HUNTER EDITION grafische kaart heeft een exclusief ontwerp met patronen en kleuren geïnspireerd door Monster Hunter.

De FORCE GC30 MONSTER HUNTER EDITION gaming controller, deze controller is ontworpen voor gebruik op meerdere platforms en biedt een verbeterde gamingervaring met functies zoals een vervangbare metalen D-pad en haptische feedback.

De MAG CORELIQUID E360 MONSTER HUNTER EDITION vloeistofkoeler heeft in zijn ontwerp, met een Monster Hunter-patroon geëtst op het product. Met een verbeterd pompontwerp en ARGB-verlichtingseffecten biedt het optimale koelprestaties.

De MPG GUNGNIR 300 MONSTER HUNTER EDITION gaming behuizing biedt een uniek ontwerp met een 1 mm geperforeerd frontpaneel en vier 120 mm ventilatoren. Met voldoende ruimte voor koelconfiguraties en een verstelbare toolvrije standaard biedt het een uitzonderlijke koelprestatie en flexibiliteit. Op het achter paneel staat een enorme draak afgebeeld en op het glazen paneel zijn pootafdrukken te vinden.

Het MPG Z790 EDGE MONSTER HUNTER EDITION gaming moederbord is voorzien van een 16+1+1 Phases Mirrored Power Arrangement, Extended Heatsink en Lightning Gen 5.0 PCIe voor optimale prestaties. Met Wi-Fi 7 Solution en Bluetooth 5.4 biedt het een geavanceerde connectiviteit, afgebeeld op het moederbord staat Rathalos op de heatsinks.

De MSI MAG 274QRF QD E2 MONSTER HUNTER EDITION gaming monitor heeft unieke ontwerpelementen geïnspireerd op Rathalos, zo is zijn staart op de achterkant van de standaard doorgetrokken. Met een 180 Hz verversingssnelheid en Quantum Dot-technologie levert het levendige beelden en een naadloze game-ervaring.Bronnen: MSI CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?