MSI toont Pro DP180 desktop-PC met NVIDIA RTX Studio


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft zijn PRO DP180 desktop aangekondigd, een zakelijke computer ontworpen voor makers en zakelijke professionals. De PRO DP180 is gevalideerd door NVIDIA RTX Studio, een platform ontworpen voor creatieve professionals die vertrouwen op krachtige computingplatforms om te werken met de meest veeleisende toepassingen op het gebied van contentcreatie, AI en wetenschappelijk onderzoek.

De MSI PRO DP180 is uitgerust met een Intel Core i7-13700 CPU en een discrete NVIDIA GeForce RTX GPU. Het is speciaal ontworpen en getest voor creatieve workflows en is in staat om tot 8K-video, real-time ray tracing en andere door AI ondersteunde functies te verwerken. Als gevolg hiervan kunnen makers efficiënt werken met de best mogelijke ervaring. Bovendien wordt de PRO DP180 geleverd met vooraf geïnstalleerde NVIDIA Studio Drivers, die uitvoerig zijn getest om prestatieverbeteringen en nieuwe functies in creatieve apps te bieden, waardoor artiesten, makers en 3D-ontwikkelaars de beste prestaties en betrouwbaarheid krijgen.

NVIDIA Studio-validatie zorgt ervoor dat de MSI PRO DP180 het hoogste niveau van prestaties en betrouwbaarheid biedt om complexe en veeleisende creatieve workflows aan te kunnen, zodat gebruikers het vertrouwen en de zekerheid hebben dat hun hardware is geoptimaliseerd voor hun werklast.

Dankzij zijn geavanceerde koelontwerp werkt dit systeem goed onder druk van intensieve videoweergave, multitasking met 8K-resolutie of realtime ontwerpvoorbeelden. De MSI PRO DP180 Desktop PC biedt ook een reeks gebruikersvriendelijke functies. Met maximaal 64 GB dual-channel DDR4 RAM en voldoende opslagruimte is het perfect voor zelfs de meest veeleisende creatieve of professionele projecten.

Kortom, de MSI PRO DP180 Desktop PC is een ideale machine voor bedrijven die een snelle, veilige en eenvoudige workflow vereisen. Het is een droomdesktop voor elke maker of professional die is gevalideerd door NVIDIA Studio en klaar is om zijn gebruikers te helpen hun originaliteit en onbeperkt potentieel te ontketenen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.