MSI toont Z690 Godlike-moederbord met ingebouwd touchscreen


Op Twitter heeft MSI beelden van een nieuw moederbord laten zien. Dit bord, de Z690 Godlike, wordt het nieuwe topmodel van het merk en lijkt daarbij ook een van de grootste Z690-borden te worden. Ook heeft MSI iets meer laten zien van een touchscreen wat op het bord geplaatst gaat worden. Hierop lijken opties zoals het systeem afsluiten, de kloksnelheid aanpassen en meer te zien.

Eerder is gebleken dat MSI de Z690 Godlike voorziet van een E-ATX formaat en vier DDR5-sloten. Dat MSI het een compleet plaatje wilt lijken is te merken, 32GB DDR5-6000 geheugen wordt meegeleverd. Daarbij zit er ook nog een MSI MEG Coreliquid S360 bij het moederbord, wat een AIO waterkoeler is met display op het CPU-koelblok en een 360mm radiator.

Uit eerdere geruchten blijkt dat de MEG Z690 Godlike best wel eens 1500 tot 1600 USD kan gaan kosten, wat erg prijzig is voor een Z690-moederbord. Het gaat hierbij wel om het topmodel van het merk, en voor die prijs levert MSI ook nog het werkgeheugen mee. Wanneer dit moederbord voor consumenten verkrijgbaar komt is nog niet bekend.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments