MSI vernieuwd Modern AM272 all-in-one’s voor bedrijven


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de Modern AM272-serie All-in-One PC aangekondigd met de nieuwste software die uw productiviteit en beveiliging kan verbeteren. Oogzorg en ergonomisch ontwerp met een IPS-paneel dat een brede kijkhoek en verbeterde kijkervaring biedt, de Modern AM272-serie is ontworpen met efficiëntie en productiviteit in het achterhoofd.

Wees productief met de geïntegreerde software en hardware
Met een glorieus ontwerp is de Modern AM272-serie ontworpen om bij uw levensstijl te passen. De twee kleurstellingen passen goed in elke hoek, op kantoor of thuis. Niet alleen het aantrekkelijke uiterlijk, maar ook de krachtige werkzaamheid ondersteunen uw efficiëntie. Met tot 12e generatie Intel® Core i7 CPU en Iris® Xe Graphics, kunt u uw video, afbeeldingen en multitasking met verschillende programma’s soepeler en sneller bewerken. Daarnaast zijn de instant display-functie waarmee u nog een monitor kunt toevoegen en de MSI Center-app met aanpasbare A.I. functies vergroten de flexibiliteit van het werk.

Beveiligings- en privacyfuncties
De Modern AM272-serie met ingebouwde FHD-webcam die Windows Hello ondersteunt, biedt gemak en veiligheid bij het inloggen op het systeem. Vooraf geïnstalleerde op biometrie gebaseerde Tobii Aware-software, een reeks slimme functies waarmee gebruikers hun privacy, beveiliging, productiviteit en welzijn kunnen vergroten.

Naast de beveiligings- en privacysoftware die we zojuist noemden, hebben we ook aandacht besteed aan het productontwerp. Met de webcamafdekking kunnen gebruikers de lens afdekken wanneer ze deze niet gebruiken om per ongeluk privacylekken te voorkomen. Bovendien voorkomt de fTPM 2.0-ondersteuning dat ons systeem en onze gegevens worden aangevallen door schadelijke software. De Modern AM272-serie is altijd degene die u kunt vertrouwen.

MSI heeft nog geen specifieke prijs bekendgemaakt voor de Modern AM272.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments