“MSI-waterkoelers ondersteunen Intel’s LGA 1700-sockets”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Intel’s next-gen CPU’s komen binnenkort naar ons toe. Ze zijn krachtiger dan ooit tevoren en zijn totaal revolutionair. Daarom zijn we van mening dat veel gebruikers systeemupgrades zullen uitvoeren. Met veranderingen aan CPU’s zullen ook veranderingen in de waterkoelers en sockets komen. Door ons altijd in de schoenen van onze gebruikers te verplaatsen, ondersteunen MSI-waterkoelers de nieuwste socketveranderingen, zodat gebruikers zich kunnen aanpassen aan Intel’s next-gen CPU’s zonder de hele waterkoelers te hoeven veranderen.

Alle MSI-waterkoelers ondersteunen de Intel LGA 1700-socket. Onder andere de MEG CORELIQUID S-serie, MAG CORELIQUID C-serie en MAG CORELIQUID P-serie zijn uit de doos al voorbereid op de socket. Als je de MPG CORELIQUID K-serie en MAG CORELIQUID R-serie al hebt gekocht, kan je via de website van MSI een aanvraag doen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments