Review: MSI X99A Godlike Gaming
MSI X99A GODLIKE GAMING productpagina


In deze review behandel ik de MSI X99A Godlike Gaming. Zoals de naam al doet zeggen hebben we een X99 chipset in handen. De naamgeving Godlike Gaming brengt hoge verwachtingen met zich mee. We vinden een arsenaal aan features terug op het moederbord waar we U tegen zeggen.

Het moederbord is niet alleen bijzonder in zijn naamgeving, maar ook in zijn looks. De eerste keer vers uit de verpakking heeft het zeker een WOW-moment. De covers, heatsinks en PCIe sloten zien er Godlike waardig uit. Hoe dit op de testbank aanvoelt moeten we natuurlijk nog ondervinden.

Het Godlike Gaming moederbord is ook het allerlaatste bord in de X99 reeks van MSI. Dit willen ze met een knaller afsluiten. Ik heb zo’n vermoeden dat ze dat zeker gaan doen, want aan features en componenten is dit zeker terug te vinden op het moederbord. We kunnen dan ook wel stellen dat dit een ‘Ultra-Enthusiast’ moederbord is, en daar zit een enthusiast prijskaartje aan. De adviesprijs zit op 569 euro hoewel het bord in de prijsvergelijkers al goedkoper te vinden is. Toch praten we dan nog over een bedrag boven de 500 euro en dat is best pittig. Genoeg over de prijs, want kan het moederbord de prijs rechtvaardigen? Dat gaan we ondervinden in mijn review.

Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments