MSI’s compacte MAG Trident S 5M-PC is bedoeld voor cloud-gaming


MSI heeft pas meer bekendgemaakt over een nieuw systeem wat het merk uitgebracht heeft. De zogenaamde MAG Trident S 5M is een compact desktopsysteem welke specifiek bedoeld is voor het gebruik in combinatie met gaming via de cloud. Met de MSI APP Player emuleert het systeem een Android-omgeving binnen Windows om zo mobiele games mogelijk te maken. Verder kunnen er ook gamestores zoals Steam, Uplay en Epic Games toegevoegd worden.

Intern beschikt het systeem over een Ryzen 3 5300G, Ryzen 5 5600G of Ryzen 7 5700G processor en ingebouwde Radeon graphics. Er is plek voor een 2,5″ en twee M.2 2280-SSD’s. Qua werkgeheugen is er plek voor DDR4 3200MHz SO-DIMM modules, welke tot 64GB in het systeem geplaatst worden. Aan de voorkant zijn er qua I/O’s 1x USB 3.2 Type C, 1x USB 3.2 Type A en audio. Aan de achterzijde is er USB, maar ook RJ45, VGA, HDMI 2.0 en DisplayPort 1.4. De voeding wordt voorzien via een 120W externe voedingsadapter.

Prijzen en beschikbaarheid
MSI geeft aan dat de MAG Trident S 5M vanaf 25 februari al verkrijgbaar is, alleen is deze nog in geen enkele webshop te vinden. Ook prijzen zijn nog niet bekend.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.