MSI’s nieuwe Modern AM242 en AM272 zijn All-In-One PC’s voor productiviteit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de Modern AM242 en Modern AM272 Series All-in-One pc’s aangekondigd. Met de exclusieve software MSI Cloud Center kunnen ze u een privécloud bieden en u helpen bij het maken van back-ups van uw bestanden tussen de mobiele apparaten (Android en iOS) en de moderne AM242- en AM272-serie. Hun oogzorgtechnologieën, ingebouwde Full HD-webcam en ergonomisch ontwerp met een IPS-paneel zorgen voor een brede kijkhoek en een verbeterde kijkervaring. Beide modellen zijn ontworpen met efficiëntie en productiviteit in het achterhoofd.

MSI Cloud Center: een privécloud met platformonafhankelijke en mobiele verbindingsback-up
Met het exclusieve Cloud Center kunnen gebruikers een back-up maken van foto’s, video’s en andere bestanden tussen de Android- of iOS-apparaten en de moderne AM242- en AM272-serie All-in-One pc en deze downloaden. Slechts één klik en het maakt automatisch een back-up van al uw foto’s en video’s naar de specifieke opslag die u wilt binnen een privé-intranetomgeving die zorgt voor een veiligere privé-cloudomgeving. U kunt deze bestanden toegankelijk maken voor uw familie of teamleden, of u kunt bestanden ook zo privé maken als u wilt en u bent de enige die er toegang toe heeft. De beslissing ligt in jouw handen.

Het MSI Cloud Center helpt u draadloos en snel bestanden, projecten of reisplannen op uw Android- of iOS-apparaten te uploaden naar de moderne AM242- en AM272-serie als u geen back-up van al deze bestanden wilt maken. U kunt de bestanden uploaden, downloaden, verwijderen of zelfs delen met uw familie of teamleden die zijn geautoriseerd en ingelogd met een QR-code die is gegenereerd door het MSI Cloud Center, en zij zullen ook profiteren van het voordeel van deze privécloud en de bestanden om de projecten met u af te ronden. De AM242- en AM272-serie ondersteunen beide de nieuwste Wi-Fi 6E, die de transmissiebeveiliging benadrukt en minder netwerkcongestie heeft, waardoor gelijktijdige verbinding met meer apparaten mogelijk is zonder latentie. Daarom kunnen u en uw gezin tegelijkertijd een back-up maken van bestanden met MSI Cloud Center zonder interferentie. Beveiliging, privacy en efficiëntie kunnen allemaal tegelijk worden genoten.

Als u zich zorgen maakt over het hebben van te veel foto’s om een ​​back-up in uw opslag te maken, helpt een andere exclusieve software MSI Center’s Smart Image Finder u bij het categoriseren en bladeren door uw dierbare herinneringen met AI-gegenereerde slimme tags, zodat u foto’s of materialen met tags kunt zoeken en vergroten uw werkefficiëntie.

Oogzorg met stijlvolle toon
Het gebruik van de MSI Modern AM242- en AM272-serie AIO-pc’s is de beste manier om een ​​bureau, huis of zelfs thuiskantoor te stylen, omdat ze zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als volledig functioneel om thuis of op kantoor te leren of te werken. De innovatieve All-in-One PC uit de Modern AM-serie is ontworpen om het visuele comfort stijlvol te verhogen tijdens het uitvoeren van computertaken thuis of op kantoor. Beide modellen zijn uitgerust met MSI’s Anti-Flicker-technologie, die flikkeringen elimineert en de vermoeidheid van de ogen die wordt veroorzaakt door langdurig gebruik effectief vermindert, terwijl uw productiviteit wordt verhoogd. De Less Blue Light-technologie filtert de visuele blootstelling aan het blauwe licht tijdens dagelijks gebruik en zorgt voor de meest comfortabele kijkervaringen.

Verbeterd ontwerp voor beveiliging en productiviteit
De ingebouwde Full HD-webcam met privacy-design en A.I. ruisonderdrukkingstechnologie van MSI Center helpt u verbinding te maken met de wereld en met de beste videokwaliteit. De ingebouwde webcam ondersteunt het biometrische authenticatiesysteem Windows Hello, waardoor u sneller en veiliger kunt inloggen. De moderne All-in-One pc’s uit de AM242- en AM272-serie ondersteunen ook het privacyscherm en de peeker-detectietechnologie die we met Tobii hebben ontwikkeld. Bewust om een ​​veiligere omgeving voor u te garanderen. Als u meer privacy nodig heeft, is er ook een afneembare webcamafdekking beschikbaar.

Met de MSI Instant Display-technologie kunnen de moderne AM242- en AM272-serie All-in-One pc’s als monitor worden gebruikt zonder hun systeem op te starten. Wanneer de apparaten zijn aangesloten op hun HDMI-in-poorten, wordt het scherm onmiddellijk ingeschakeld. Bovendien kunnen ze een tweede monitor ondersteunen via de HDMI-uitgang en ondersteunen ze de standaard VESA-montage of MSI’s VESA Arm MT81. De MSI Modern AM242 en ModernBronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.