MSI’s Titan GT77 wordt ’s werelds eerste laptop met 4K/144Hz mini LED-display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI kondigt met trots aan dat zijn gaming-laptop Titan GT77 ’s werelds eerste laptop zal zijn met 4K/144Hz Mini LED-display, dat ook de meest premium laptopscherm van dit moment.

Het 4K/144Hz-scherm op de Titan GT77 wordt aangedreven door AUO’s AmLED Mini LED-technologie, die superheldere achtergrondverlichting, behoorlijke HDR-prestaties en een voldoende breed kleurengamma belooft. De piekhelderheid van het scherm is meer dan 1000 nits, wat 2,5 keer helderder is in vergelijking met gewone LCD en dankzij de 1008 dimzones kan een scherpere beeldkwaliteit met minder halo-effect worden verwacht. De superhoge piekhelderheid samen met exclusieve AmLED’s Adaptive Control-technologie die beelden nauwkeurig en dynamisch in realtime aanpast, zorgt ook voor behoorlijke HDR-prestaties. De Titan GT77 is gecertificeerd als VESA DisplayHDR 1000 en garandeert een meeslepende HDR-ervaring in games of streaming. Om zoveel mogelijk kleur weer te geven, heeft het scherm van de Titan GT77 een superbreed 100% DCI-P3-kleurengamma, wat perfect voldoet aan de behoefte aan meeslepend gamen of entertainment. Last but not least, dankzij de exclusieve True Color-technologie van MSI, wordt elk Mini LED-paneel op de Titan GT77 vóór montage strikt onderzocht en belooft het de meest nauwkeurige kleurreproductie voor elke liefhebber over de hele wereld.

De nieuwe Titan GT77 wordt officieel gelanceerd op CES 2023 en er kunnen meer exclusieve functies worden verwacht, waaronder toonaangevende verwerkingskracht en next-gen GeForce laptop GPU-prestaties, die meer frames in games kunnen aansturen en prachtig worden weergegeven met ’s werelds eerste 4K /144Hz Mini LED-display.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.