My Arcade lanceert samen met Atari een nieuwe gameconsole


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van My Arcade

My Arcade heeft in samenwerking met Atari de Atari Gamestation Pro gelanceerd, een spelconsole met meer dan 200 games. Deze console integreert voor het eerst de Atari 2600, 5200, 7800, Arcade en bonusgames in één platform, waaronder klassiekers zoals Adventure, Missile Command, Asteroids en Centipede. De Atari Gamestation Pro wordt geleverd met twee draadloze joysticks geïnspireerd op de iconische originele controllers, inclusief geïntegreerde paddles met drie gevoeligheidsinstellingen voor een authentieke spelervaring.

Het biedt plug-and-play eenvoud en draadloze connectiviteit, waardoor het gemakkelijk is om retro-arcadespellen op je tv te spelen. De console heeft een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je games kunt zoeken op Atari-systeem en in-game opslagopties om je voortgang op te slaan. Ethan Zoubek, de president van Atari, benadrukte de positieve reactie op de onthulling van de Atari Gamestation Pro, waarbij fans enthousiast zijn over het ontwerp en de combinatie van eenvoud en moderne functies.

De Atari Gamestation Pro is vanaf 18 september 2023 beschikbaar voor pre-order bij geselecteerde retailers en wordt geleverd vóór 31 oktober 2023 voor $99,99 USD.Bronnen: My Arcade

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?