NACON introduceert dual wireless RIG 600 PRO


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NACON

NACON introduceert de eerste dual wireless RIG 600 PRO Serie. Deze serie is ontworpen om aan de diverse connectiebehoeften van gamers te voldoen, met dual wireless technologie voor meerdere platforms en kenmerkende RIG-akoestiek en comfort. De 600 PRO biedt zowel low-latency 2.4 GHz draadloze als Bluetooth-mogelijkheden en is ideaal voor draadloos gamen op favoriete apparaten zoals PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, pc en mobiel.

Naast multiplatform-compatibiliteit onderscheidt de 600 PRO zich in prestaties, met een chat-geoptimaliseerde microfoon die discreet in het oorkussen kan worden gevouwen. De geïntegreerde flip-to-mute functie verbetert de veelzijdigheid verder, waardoor gamers naadloos gesprekken kunnen aannemen en met hun team kunnen communiceren.

De serie omvat twee modellen: de RIG 600 PRO HS, ontworpen voor PlayStation, en de RIG 600 PRO HX, officieel gelicenseerd voor Xbox.

De 600 PRO biedt de keuze tussen low-latency 2.4 GHz draadloze verbinding via een USB-C-adapter of Bluetooth voor mobiel gamen. Met Game, Bluetooth of Dual Mode blijf je verbonden met je game-audio via de 2.4 GHz dongle en kun je naadloos overschakelen om oproepen aan te nemen en meldingen te ontvangen.

Uitgerust met 40 mm drivers in een afgestemde akoestische kamer, levert de RIG 600 PRO indrukwekkend gebalanceerd gamegeluid. Bas-verbeterde drivers met hoge gevoeligheid bieden meer volume met minder vervorming. Het geavanceerde akoestische ontwerp verbetert de luisterkwaliteit en vermindert audiovermoeidheid, wat ideaal is voor intensieve sessies.

Met een gewicht van 240 gram heeft de lichte 600 PRO oorschelpen in ademende stof en een duurzame, kussenachtige hoofdband voor comfort gedurende de dag.

Bluetooth-connectiviteit biedt toegang tot de 600 PRO Navigator-app op iOS- en Android-apparaten. Hiermee kun je de RIG 600 PRO koppelen voor geavanceerde aanpassing. Equalizer-presets, geluidsinstellingen, microfoongevoeligheid en monitoringniveaus zijn aanpasbaar, en de functionaliteit van de headset kan worden getest.

De RIG 600 PRO Serie is beschikbaar vanaf 28 september 2023 voor €99.99.Bronnen: NACON

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?