Nada’s favoriete gaming headsets


Headsets, en dan specifiek gaming headsets, zijn producten waar we echt enorme aantallen van voorbij zien komen. Die variëren tegenwoordig eigenlijk vooral van ‘redelijk’ tot ‘wow’, met eigenlijk te veel ‘goede’ alternatieven om op te noemen. Binnenkort publiceren we dan ook een uitgebreide lijst met onze headset adviezen voor tal van verschillende wensen (en budgetten). In de onderstaande video loopt Nada echter vast een beetje op die zaken vooruit met de (draadloze!) headsets die zij het meest positief ervaarde:


Omdat onze koopgids later deze week volgt ga ik nu verder niet in op deze producten, zij zullen allemaal in de aankomende koopgids mee worden genomen. Ook gaan we daar in op wat andere zaken, onder andere de vraag: ‘waarom draadloos’. Mocht je echter vragen hebben, stel ze vast gerust.

Vragen over onze reviews of de producten die we bespreken? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
TechtestersLive op Twitch
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.