Netgear brengt Dual Band Wi-Fi 6 access point uit


Netgear kondigt de WAX 620 Wi-Fi 6 access point aan, dit is een PoE-aangedreven, mesh-compatibele en cloud-beheerbare oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Via dual-band haalt de WAX 620 Wi-Fi 6 (802.11ax) en daarmee snelheden tot 40% hoger dan bij Wi-Fi 5 (802.11ac). Daarbij is het mogelijk verschillende access points met elkaar te verbinden via Instant Mesh, om zo een stabiel en snel netwerk over een groter gebied te garanderen.

Op de WAX 620 bevindt zich een connector die zowel voor gigabit of 2,5Gbit power-over-ethernet geschikt is. Via Netgear Insight kan er op afstand inzicht gegeven worden over de verbonden apparaten, waar er tot 75 gebruikers tegelijk ondersteunt worden.

Netgear brengt de WAX 620 voor €229,99 uit in Europa. Vanaf vandaag is deze ook leverbaar.Bronnen: Netgear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.