“Nieuwe AMD Athlon Gold-processor verschenen”


Een nog niet eerder uitgebrachte processor van AMD is verschenen in een webshop. Het gaat om de AMD Athlon Gold PRO 4150G, welke volgens de verschenen specificaties beschikt over vier cores en acht threads, waarbij het maximale vermogen zo’n 35W betreft. Deze processor beschikt over de meest recente AM4 socket, is gebouwd met de Zen 2-architectuur en heeft een kloksnelheid van ongeveer 3.3GHz.

https://twitter.com/KOMACHI_ENSAKA/status/1476925475297832962

Op het moment van schrijven is de processor verkrijgbaar voor ongeveer €130, of hij ook voor de prijs in Europa verkrijgbaar komt is nog niet bekend. Daarbij heeft AMD deze processor ook nog niet aangekondigd, waarbij er verder ook nog geen geruchten bekend zijn, vandaar dat de processor vermoedelijk in de loop van het jaar pas uitgebracht wordt.Bronnen: KOMACHI_ENSAKA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.