Nieuwe Fitbit ‘Luxe’ verschenen


Een mogelijk nieuw model van Fitbit is verschenen: de Fitbit Luxe. Dit zogenaamde premium model van Fitbit zou met een aantal verbeteringen komen ten opzichte van vorige generaties. Zo beschikt de Luxe over een metalen behuizing in plaats van gepolijst RVS, en komt daarnaast met een OLED-display met nog onbekende resolutie.

Net als bij andere Fitbits zijn de bandjes eenvoudig te verwisselen. Daarbij is er beschikking over een GPS-module om makkelijk activiteiten te tracken, naast dat er een hartslagmeter aanwezig is om onder andere slaap en stress te kunnen meten. Verder zouden er nog meer functies van de pas aangekondigde Fitbit Ace 3 toegevoegd worden, zoals waterbestendigheid tot 50 meter of 5 ATM.

Hoeveel de Fitbit Luxe gaat kosten en wanneer hij verkrijgbaar komt is nog niet bekend. Wel zal hij in ieder geval in de kleuren zwart, zilver en goud uitgebracht worden, met een zwart, roze of wit bandje.Bronnen: Roland Quandt, Winfuture

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.