Nieuwe generatie Corsair M.2-SSD verschenen


Een nieuw model van Corsairs M.2 SSD’s is recent verschenen, de MP600 Pro. Voorheen was deze enkel als non-pro verkrijgbaar, waar deze snelheden tot 4950MB/s lezen en 4250MB/s schrijven behaalde. Deze nieuwe versie zou volgens Amazon over snelheden tot 7000MB/s lezen en 6850MB/s schrijven kunnen behalen, de maximum van de gebruikte PCIe 4.0-interface.

Inmiddels is de productpagina weer verdwenen, maar er zou gesproken zijn over een garantie tot 3600TBW voor de 1TB of 2TB en beschikking over hoge-dichtheid 3D TLC NAND-geheugen. Net als bij het vorige model zal de MP600 Pro een grote aluminium heatsink hebben. Wanneer de MP600 Pro-SSD’s verkrijgbaar komen en voor welke prijs is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: momomo_us

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.