Nieuwe Google Chromecast in winkel gespot


Een paar dagen voor de launch is de nieuwe Google Chromecast in een winkel verschenen. Op 30 september wordt deze officieel aangekondigd.

Hoewel de Google Chromecast 4 pas op 30 september aangekondigd zal worden is deze hoogstwaarschijnlijk per ongeluk al in de verkoop gekomen. Onder andere beschikt deze vernieuwde Chromecast over een afstandsbediening en 4K-ondersteuning. Verder draait deze op Android TV 10, heeft hij 4GB opslag, 2GB RAM-geheugen en een quad-core Cortex A55 processor.

In de tweet van Dave Zatz blijkt dat de nieuwe Chromecast al in een winkel verkrijgbaar is:

Uit de tweet blijkt onder andere dat de prijs $50 zal zijn, in Nederland wordt dit tussen de €50 en €60 verwacht. Beschikbaarheid buiten de VS is nog niet bekend.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.