“Nieuwe HyperX Pulsefire Mat RGB-muismat fleurt de gamingwereld op”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HyperX

FOUNTAIN VALLEY, Californië – Oktober 2021 – HyperX, het merk voor gamingrandapparatuur van HP Inc. en merkleider in gaming en esports, heeft vandaag de release aangekondigd van de HyperX Pulsefire Mat RGB-muismat. De nieuwe muismat is gemaakt van een dicht geweven stoffen oppervlak dat is afgestemd op precisie en controle en bevat dynamische RGB-verlichtingseffecten met lampjes die langs de rand van de muismat lopen. Pulsefire Mat RGB beschikt over twee verlichtingszones die kunnen worden aangepast met HyperX NGENUITY-software.

De muismat biedt intern geheugen om maximaal drie verlichtingsprofielen op te slaan, evenals een ingebouwde aanraaksensor om gemakkelijk tussen profielen te schakelen voor een ononderbroken, intuïtieve ervaring. Pulsefire Mat RGB maakt ook gebruik van naadloos gestikte, anti-rafelranden die zorgen voor een vlak en uniform oppervlak en weerstand tegen dagelijkse slijtage.

“Gamers zijn op zoek naar de nieuwste uitrusting om hun gaming-setups te verbeteren, en de nieuwe HyperX Pulsefire Mat RGB-muismat brengt een extra niveau van aanpassing aan hun gaming-setup”, zegt Marcus Hermann, directeur pc-gaming, HyperX. “De nieuwe Pulsefire Mat RGB is een aanvulling op de bestaande RGB-producten van HyperX, waardoor gamers hun opstellingen kunnen personaliseren met aanpasbare verlichting voor headsets, toetsenborden, microfoons, muizen en muismatten.”

Het gaming-oppervlak van de muismat is voorzien van een dicht geweven stof die is afgestemd op precisie en een antislip rubberen basis biedt stabiliteit om de muismat stevig op zijn plaats te houden voor muisbewegingen en gaming-opstellingen. Pulsefire Mat RGB is verkrijgbaar in XL-formaat en kan gemakkelijk worden opgerold voor gemakkelijke draagbaarheid. De muismat wordt gedekt door een garantie van twee jaar.

Beschikbaarheid
De HyperX Pulsefire Mat RGB-muismat is in eerste instantie verkrijgbaar bij diverse retailers met een adviesprijs van €49,99.Bronnen: HyperX

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.