Nieuwe NVIDIA RTX A4500 verschijnt online met 7168 CUDA-cores en 20GB GDDR6-geheugen


Op de website van PNY is een nieuw model van NVIDIA’s professionele RTX A-line-up: de A4500. Deze krachtige grafische kaart, bedoelt voor workstations, heeft onder andere een TDP tot 200W en 7168 CUDA-cores, wat deze kaart erg krachtig maakt. De kaart heeft 20GB GDDR6-geheugen op een 320bit-bus aan boord, 4GB meer dan zijn voorganger, de RTX A4000.

Qua I/O’s heeft de kaart vier DisplayPort 1.4-uitgangen en een optie om meerdere kaarten met elkaar te verbinden om ze zo parallel te laten functioneren. Via een 8-pin connector krijgt de RTX A4500 zijn voeding, waar deze maximaal 200W zal gebruiken.

Hoewel de kaart vandaag verschenen is, heeft NVIDIA nog weinig bekendgemaakt over prijzen en wanneer deze verkrijgbaar komt. Omdat deze kaart niet voor de meeste consumenten bedoelt is kan het zijn dat deze enkel door bedrijven te bestellen zal zijn.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments