Nieuwe Philips E-Line-gamingmonitoren verkrijgbaar


Philips heeft recent een aantal nieuwe gamingmonitoren aangekondigd. Deze E-Line-monitoren zijn sinds kort verkrijgbaar in de maten 24″ en 27″ met prijzen van 180 en 220 euro.

Deze nieuwe monitoren beschikken over een 16:9 Full HD VA-display met een verversingsfrequentie van 144Hz. De kleinere 24″-beschikt ook over AMD FreeSync Premium, waarmee tearing geminimaliseerd kan worden, of de 27″ deze functie ook zal krijgen is niet bekend. Verder hebben de monitoren een vrijwel naadloos ontwerp aan de bovenkant en zijkanten, en zijn er stereospeakers ingebouwd

Binnenkort zullen er in de E-Line-serie nog meer gamingmonitoren aangekondigd worden, welke zich zowel richten op jongere als oudere gebruikers voor gamen, werken en studeren.


Deze monitoren zijn sinds kort verkrijgbaar, voor de 27″ variant zal Philips €219 vragen terwijl de kleinere 24″ voor €179 te koop zal zijn.Bronnen: Philips

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.