Nieuwe Philips monitoren met Windows Hello aangekondigd


MMD, licentiepartner van Philips, heeft een tweetal nieuwe monitoren aangekondigd. Deze nieuwe beeldschermen komen standaard met een USB Type-C dock en Windows Hello met 1440P- en 4K-displays.

Deze nieuwe monitoren beschikken beiden over een 31,5-inch IPS display met een sensorbalk bovenop voor het gebruik van Windows Hello, een functie voor onder andere gezichtsherkenning. Het ingebouwde USB Type-C dockingstation kan een vermogen leveren van 90W, maar heeft daarnaast ook een viertal USB3.2 Type-A connectors, DisplayPort 1.4, twee HDMI 1.4 en RJ45. Via de DisplayPort-uitgang is het daarnaast mogelijk om beeldschermen in serie door te schakelen zonder extra kabels naar de pc.

MMD brengt deze Philips-monitoren uit in twee verschillende versies, zo is de 326P1H voorzien van een Quad HD 2560x1440p-resolutie met 75Hz terwijl de 329P1H een UltraClear 60Hz 4K-display krijgt. Verder zijn beide monitoren voorzien van Flicker-Free-technologie, en een modus voor het verminderen van blauw licht, wat het beeld rustiger maakt bij langdurig gebruik.In het begin van december zal de nieuwe 1440P Philips 326P1H verkrijgbaar komen voor €489. Nog voor 2021 zal de 4K Philips 329P1H volgen, met een prijs van €689.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.