Nieuwe Tiger Lake-H processors verschenen


Op de specsheet van een nieuwe laptop zijn een aantal nog niet aangekondigde 11e generatie Intel Rocket Lake-H processors verschenen, deze modellen zullen speciaal voor laptops gemaakt worden. Specifiek krijgt deze generatie processors beschikking over PCIe 4.0 met bijbehorende snelheden, WiFi 6 en Thunderbolt 4.

Het drietal modellen betreffen de volgende: De Intel Core i5-11400H is een six-core processor met een kloksnelheid van 2.2GHz met boost tot 4.5GHz. De Core i7-11800H betreft een 8-core met een kloksnelheid van 1.9GHz met boost tot 4.6GHz. Als laatste de Core i9-11900H, wat ook een 8-core is met kloksnelheid van 2.1GHz met boost tot 4.9GHz.

Vermoedelijk zullen deze nieuwe processors pas vanaf het tweede kwartaal van dit jaar verkrijgbaar komen in diverse laptops.Bronnen: momomo_us

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.