Nieuws over nieuwe moederborden van Gigabyte


Gigabyte heeft onlangs een BIOS-update uitgebracht voor zijn Intel 600/700-moederborden, die de volgende generatie Intel-processors ondersteunen. Het specifieke type processor is nog onbekend, maar waarschijnlijk zal het Raptor Lake-silicium gebruiken.

Tijdens Computex heeft Gigabyte de Z790-moederborden met de ‘X’-aanduiding onthuld, waaronder de AORUS Master X en AORUS Xtreme X. Er zijn nog meer Z790 “X”-borden gepland, evenals upgrades voor de AORUS Elite/Pro-serie en het eerste B760M-moederbord. De exacte veranderingen zijn nog niet bekend, maar er wordt gespeculeerd over onder andere 5 GbE-netwerkondersteuning en WiFi7-upgrades.

Er is ook sprake van een mysterieus nieuw moederbord genaamd “YT Pioneer”, waarvan de details nog onbekend zijn. Bij AMD AM5-moederborden is er een kleine update, met de introductie van het “Arctic”-ontwerp, dat waarschijnlijk een opvallende witte esthetiek zal hebben.

Deze vernieuwingen beloven verbeterde prestaties en mogelijkheden voor Gigabyte’s Intel- en AMD-moederborden.Bronnen: Gigabyte, VideoCardz

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?