We beginnen vandaag met een leuke mogelijkheid om wat geld te besparen op je nieuwe build: MSI heeft namelijk een aardige cashback actie op bepaalde H170, Z170 en X99 moederborden. Afhankelijk van het model kan je tot 40 euro teruggestort krijgen, dus check vooral even de MSI site voor details!


CES is op moment van schrijven net van start gegaan, dus verwacht volgende week een flinke update met de nieuwe releases van deze grote beurs. Cooler Master was nog wel op tijd voor de update van deze week met hun aankondiging van een drietal nieuwe producten. De MasterCase 5 Maker variant en de nieuwe MasterWatt Maker voedingen zullen in Maart beschikbaar komen, en de nieuwe MasterAir luchtkoeler wordt deze maand nog verwacht. Het lijkt erop dat het MasterConcept ecosysteem wat op Computex werd aangekondigd dus langzaam invulling gaat krijgen. Prijzen zijn vooralsnog onbekend.
Ook ‘die andere met een C’ is van de partij, onder andere met twee nieuwe behuizingen. De Carbide Spec-Alpha ATX case komt met opvallende vormen en komt tevens in een opvallend wit/rode kleurstelling. De Carbide 400Q en –C zijn wat meer ingetogen en wat compacter, ondanks dat ze nog altijd voor ATX moederborden plaats hebben. Beide behuizingen zijn binnenkort leverbaar, hou rekening met ca 100 en 80 euro respectievelijk.SteelSeries was er ook vroeg bij, en hebben de Rival 700 aangekondigd, hun nieuwe topmodel met een prijskaartje van ca 110 euro. Hiervoor krijg je een muis met de nieuwe Avago/Pixart 3360 en een OLED scherm, verwisselbare fysieke onderdelen, en een trilfunctie. Uiteraard zijn wij benieuwd naar de praktijk, dus hopelijk volgt een review spoedig.


We blijven in de gaming sfeer, maar toch iets heel anders: Eizo heeft de Foris FS2735 aangekondigd. Een 27” 1440p scherm met IPS paneel, een 144Hz refreshrate, AMD Freesync en een opvallende Bluetooth feature voor je telefoon notificaties. Het scherm komt met een adviesprijs van 1099 euro, waarbij je wel 5 jaar garantie krijgt met vervangend scherm service. Een review zal spoedig volgen.


Hoewel niet de meest extreme nieuwe release is de Logitech G502 wel één van de populairste muizen op de markt en de aankondiging van de G502 ‘Proteus Spectrum’ mag dan natuurlijk niet worden vergeten. De G502 wordt in feite van RGB verlichting voorzien, welke je tevens samen kan laten werken met andere Logitech RGB apparatuur, en zal binnenkort verkrijgbaar zijn voor ca 89 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=HxgKmEMQQnc

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.