Vanaf vandaag zullen wij af en toe een (voor ons) nieuw soort artikel posten: een nieuwsoverzicht. Het doel is om in een kort en bondig artikel de interessante hardwarereleases van de afgelopen dagen door te nemen. Geen uitgebreide persberichten, daar zijn voldoende nieuwssites voor, maar gewoon wat leuke nieuwe hardware in een vlot lees-, en doorscrollbaar overzicht.

Gezien het een nieuwe stap is zijn wij op zoek naar jullie feedback hierover. Tips, suggesties? Laat het ons weten hoe we dit voor jullie leuker/beter/mooier kunnen maken!

Cooler Master heeft enkele nieuwe V-series voedingen aangekondigd. De huidige semi-modulaire voedingen komen te vervallen, en in plaats daar voor krijgen we volledig modulaire modellen terug, namelijk de V550, V650, en V750. Een 450W model zal niet meer terugkeren. Deze nieuwe compacte voedingen zijn een Enhance ontwerp, en zijn voorzien van een stille Silencio-FP ventilator. Ze komen met een ongebruikelijke garantie: 5 jaar totaal, en in de eerste twee jaar krijg je een extra pickup garantie, waarbij UPS direct een vervangende voeding brengt wanneer ze de RMA komen halen.


MSI en Corsair komen samen met de “GTX 980 Ti Sea Hawk”, een MSI GTX 980 Ti voorzien van een watergekoelde oplossing uit de stallen van Corsair. De kaart is standaard van een overklok voorzien, al is het aannemelijk dat met de VRM koeling en Corsair waterkoeling op de chip een stevige overklok mogelijk is.


NZXT en Razer komen samen met de “NZXT S340 Razer Edition”. Deze S340 is voorzien van groene accenten, een LED-verlicht Razer logo aan de buitenkant, en een LED-strip aan de onderzijde van de behuizing. Leuk weetje: Van deze behuizing zullen wij binnenkort een review plaatsen.


SilverStone heeft de TD02 en TD03 Slim aangekondigd. Deze nieuwe Tundra Slim reeks kenmerkt zich door een bijzonder smalle radiator en een slim-line ventilator, waardoor de totale dikte slechts 37mm betreft. Het 240mm model moet 79,90 (ex BTW) gaan kosten, het 120mm model 60,90.Cryorig heeft deze week twee nieuwe compacte processorkoelers uitgebracht, beide voorzien van opvallend en aantrekkelijk uiterlijk. De nieuwe topflow C7, en de M9, een mini tower. De eerste moet 29,99 euro (ex BTW) gaan kosten, de laatste 26,99.


Ook Scythe komt met een ‘nieuwe’ koeler. Nieuw tussen aanhalingstekens gezien de Grand Kama Cross inmiddels een derdie iteratie Kama Cross is. De opvallende constructie moet een bovengemiddelde VRM koeling veroorzaken. De koeler met een opvallende headsink constructie is per direct beschikbaar voor ca 36,50 ex BTW.


Aerocool komt met twee nieuwe ATX behuizingen. Iets voordeligere varianten van de Aero-1000 welke wij eerder al reviewden. Hoewel deze drie modellen grote fysieke gelijkenissen hebben zijn de 500 en 800 varianten aanzienlijk goedkoper, ondanks een toch stevige featureset. Zo heeft de Aero-800 een PSU-cover, en de Aero-500 een twee-staps fan controller. Zoals we vaker bij Aerocool zagen komen er tal van kleuropties beschikbaar. De Aero-800 gaat voor ca 60 euro (ex BTW) over de toonbank, de Aero-500 voor 42,50.Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
6 jaren geleden

Verfrissend en interessant ik zeg blijf maar doen.
Ps nog een vraagje ik zie een behuizing van Razer, kunnen jullie mij vertellen wanneer ik de Razer blade kan kopen.
Hier in de Microsoft store ligt die wel maar zou hem liever in Europa kopen dat ding is echt leuk!