Sinds vorige week voegen wij af en toe een (voor ons) nieuw soort artikel posten: een nieuwsoverzicht. Het doel is om in een kort en bondig artikel de interessante hardware releases van de afgelopen dagen door te nemen. Geen uitgebreide persberichten, daar zijn voldoende nieuwssites voor, maar gewoon wat leuke nieuwe hardware in een vlot lees-, en doorscrollbaar overzicht.

Gezien het een nieuwe stap is zijn wij op zoek naar jullie feedback hierover. Tips, suggesties? Laat het ons weten hoe we dit voor jullie leuker/beter/mooier kunnen maken!

Samsung introduceerde deze week de nieuwe 950 Pro PCIe SSD’s. Er wordt gebruik gemaakt van 2de generatie 3D V-nand in combinatie met de UBX controller. Deze werkt met vier PCI-Express 3.0 lanes en ondersteunt NVMe. De nieuwe Pro PCIe SSD’s zijn beschikbaar in 256GB en 512GB. De 950 Pro heeft een M.2 vormfactor, waar Samsung met het Skylake platform, dat ondersteuning biedt voor M.2 zeker op het juiste moment aan de deur klopt.


Mad Catz verdient deze week zeker een plekje met de zeer opmerkelijke R.A.T. Pro X gaming muis. De muis is voorzien van een modulair ontwerp, om verschillende onderdelen te verwisselen. Waar er al wat muizen op de markt zijn met modulaire scrollwieltjes en switches, is dit keer ook de sensor aan de beurt. De gebruiker kan kiezen tussen een Philips PLN2037 twin-eye lasersensor met een maximum van 8200DPI, een PixArt PWM3310 optische sensor met een maximum van 5000DPI en een PixArt ADNS-9800 lasersensor met een maximum van 8200DPI.

Op de R.A.T. Pro X kunnen de zij- en bovenkanten aangepast worden, zodat je deze met je persoonlijke voorkeur kunt afstemmen. De Pro X is verkrijgbaar voor 199,99 USD.


Ozone lanceerde begin deze week een wereldwijde giveaway voor twee kaartje om de LCS World Championship Finals bij te wonen. Als winnaar krijg je een volledig pakket met twee LCS Finale kaartjes, twee vliegtickets richting Berlijn, een hotelaccommodatie en een Ozone verassingspakket. Het pakket bestaat o.a. uit een Blast ST, Argon, Strike Pro, Origen muismat en nog meer cadeautjes.

Je kunt meedoen van 22 september tot 7 oktober. Meedoen gaat in de vorm van Rafflecopter via de volgende pagina: http://promo.ozonegaming.com/ Let op je hebt wel een Twitter en Facebook account nodig om mee te kunnen doen.


In Win is deze week ook van de partij met de 909-fulltower. De 909 weegt maar liefst 17 kilo, dit is ook niet zo gek met de vijf millimeter aluminium panelen. De behuizing is voorzien van een USB 3.1 Type-C connector op het frontpaneel, iets wat we zeker meer gaan zien in de toekomst. De behuizing ondersteunt CPU-koelers tot 175mm hoog en videokaarten tot 320mm lang. Het nieuwe zwaargewicht van In Win gaat voor 450 euro over de toonbank.


Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments