Sitecom kondigt deze week twee nieuwe WiFi Home Cams aan. De camera’s zijn voorzien van een HD-videokwaliteit op 720p. Er zijn twee varianten beschikbaar de Mini en Twist. De mini zoals de naam al doet vermoeden is erg compact, waar de Twist een draaihoek heeft van 300 graden. Deze draaihoek is te bedienen met de meegeleverd My Cam app of via de Web UI van Sitecom.

Beide camera’s zijn voorzien van een 4GB Micro SD-kaart als lokale opslag. De camera’s zijn ook te koppelen met een Google Drive-account. Tevens zijn beide voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon om te communiceren via de camera. De My Cam app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store. De WiFi Home Cam Mini (WLC-1000) heeft een adviesprijs van € 119,99. De WiFi Home Cam Twist (WLC-2000) gaat voor € 159,99 over de toonbank. Beide zijn per direct beschikbaar.


Sharkoon kondigt een nieuw toetsenbord toe aan hun gaming-lijn: de Skiller Pro+ Het gaat hier om een full-size toetsenbord met rubber dome switches. Het toetsenbord is voorzien van zes macro-toetsen en multimediatoetsen. Om de toetsen te verlichten is er gekozen voor een multi-color verlichting met zeven verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om de multi-color verlichting aan te passen in helderheid, en er is een pulserende lichtmodus.

De Sharkoon Skiller Pro+ richt zich op gamers, die voor een scherpe prijs van gaming features willen genieten. De Sharkoon Skiller Pro+ is vanaf heden beschikbaar met de adviesprijs van €36,99.


ID-cooling kondigde deze week hun nieuwe CPU-koeler aan: de Hunter VC-Twin. De CPU-koeler is volledig in mat zwart uitgevoerd en is voorzien van twee koeltorens. Voor de basis is er gekozen voor een vapor-chamber oplossing om hitte op te nemen van de CPU. Door de koeltorens lopen ieder vijf 8mm heatpipes.

Standaard wordt de koeler geleverd met twee ventilatoren. Een 120mm ventilator om op de voor- of achterkant te plaatsen, en een 140mm model voor tussen de twee koeltorens. De ventilatoren zijn volledig in het zwart uitgevoerd, en zijn op de hoeken voorzien van rode dempers om vibratie op te vangen. Het totale CPU-blok heeft de afmetingen van 12,3 x 15,3 x 16,0cm en weegt iets meer dan 1400 gram. Over prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.


De GamerStorm Captain 240 van DeepCool is kortgeleden op de markt gekomen. Onlangs schreef redactioneel lid Michel Exel nog een review over de GamerStorm Captain 240. Sinds deze week voegt DeepCool een witte variant toe aan de all-in-one waterkoeler reeks.

De nieuwe variant gaat als de GamerStorm Captain 240 White door het leven. Product technisch zien we geen veranderingen, de fans zijn echter wel in het wit uitgevoerd. Het koelblok met de geïntegreerde LED krijgen ook een wit kleurtje mee. De witte samenstelling moet beter aansluiten bij witte builds. De prijs en beschikbaarheid laten nog op zich wachten.Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
5 jaren geleden

De Captain 240 is wel erg mooi in het wit, persoonlijk vind ik hem mooier als de normale variant.
Goede keuze om dit uit te brengen!

Stephan
Beheerder
5 jaren geleden
Reply to  Tom 1234

We gaan ook inzetten om dat ding eens te testen, ziet er wel briljant uit inderdaad 😀