Te druk gehad de afgelopen week om de nieuwe releases van hardware fabrikanten bij te houden? Wij proberen je weer in één minuut bij te praten. Omdat de gisteren onze review van de Razer Mamba online ging trappen we vandaag af met Razer en hun aankondiging van de nieuwe Naga Chroma. De Naga is de MMO muis van Razer waar wij de draadloze versie al van hebben getest, echter de bekabelde variant was nog niet van Chroma en de nieuwe 16.000 DPI sensor voorzien, maar vanaf heden dus wel. De adviesprijs van de bekabelde Naga blijft 79,95 euro.


Normaliter is een nieuw kleurtje wellicht niet de meest sterke basis voor een nieuwsupdate, maar als het een nieuwe variant van één van de meest geliefde behuizingen hier in huis is kunnen we er niet aan voorbij: Phanteks brengt de Evolv ATX ook in ‘Galaxy Silver’ uit, waarbij de adviesprijs op de 179,95 blijft.


Kingston liet ons weten dat zij vanaf heden DDR4 geheugenmodules van 16GB uitleveren, hierdoor worden 32 GB dual channel kits, 64 GB quad channel kits, en voor S2011 systemen zelfs 128GB kits bestaande uit acht geheugenmodules mogelijk. Ideaal voor de echte geheugenvreters.


Cherry heeft een nieuw switchtype uitgebracht: De MX RGB Nature White. Deze doorzichtige van RGB voorziene 55 cN zware lineaire switch neemt een nieuw plekje in de markt in, namelijk tussen MX Black (60 cN) en MX Red (45 cN).


Wij keken eerder al eens naar de H40 headset van Sharkoon, maar nu heeft Sharkoon de H30 toegevoegd aan het assortiment. Hoewel de naam aardig vergelijkbaar klinkt is het model echt geheel anders om te zien. Wel is het zoals we van Sharkoon gewend zijn een lekker betaalbaar met een prijskaartje van slechts 37 euro. De headset komt met een verwijderbare microfoon en twee kabels voor gebruik bij je computer en voor onderweg op je mobiele telefoon.


Onlangs keken wij nog naar de ROCCAT Nyth, een heerlijke modulaire muis. Het modulaire element lijken ze ook in andere modellen door te zetten, zoals de nieuwe Kiro. Deze muis dient zowel links- als rechtshandigen en is verstelbaar in de vorm van verschillende zijdelen. De video lijkt het allemaal uitvoerig uit te beelden.

Het valt niet mee voor een AIO fabrikant om een opvallend product te maken, maar de nieuwe Cryorigs vallen toch bijzonder op. We zien drie modellen, 240mm, een dikkere 240mm, en een 280mm model die allen gebaseerd zijn op het bekende Asetek ontwerp, tot zo ver niets nieuws, maar dan zien we iets wat we nog niet eerder hebben gezien: een extra ventilator op de pomp constructie om de VRM’s te koelen. Een extra ventilator op het socket zetten is voor overklokkers niets nieuws, maar nu zit die feature dus in het pakket. Deze koelers komen spoedig naar de markt en de prijzen van de eerder genoemde modellen zijn €99,95, €109,95 en €119,95.


Corsair is deze week ook van de partij, want ze hebben een nieuwe versie van hun waterkoeling bracket voor grafische kaarten uitgebracht. De nieuwe variant is geschikt voor de Titan X, de GTX 980 Ti, de GTX 980 en de GTX 970 en is compatible met alle Corsair Hydro Series liquid CPU coolers. Voor alle details en om te controleren of jouw grafische kaart ook compatible is zal je de Corsair site even willen raadplegen.


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
5 jaren geleden

Kijk weer een mooi begin van de morgen!