Nintendo kondigt nieuwe Switch met OLED-display aan


Vandaag heeft Nintendo een nieuwe Switch-gameconsole aangekondigd. Eerder waren er al geruchten over dit nieuwe model van de Nintendo Switch, welke ten opzichte van de vorige generatie zal beschikken over een 7″ OLED-display in plaats van een 6,2″ LCD-display én een ethernetpoort in de dockingstation. Daarbij blijven de afmetingen van de Switch gelijk aan die van het huidige model, de bezels zijn dus kleiner gemaakt.

Verder heeft het nieuwe model 64GB opslag in plaats van 32GB en een verstelbare poot. De resoluties van het display en de output blijven gelijk, oftewel 720P voor het display en maximaal 1080P Full-HD naar een tv.

Hoewel Nintendo nog geen europrijs bekend heeft gemaakt, zal deze wel voor $349,99 verkrijgbaar komen, wat $50 hoger is dan de huidige Switch. Zeer waarschijnlijk vertaald dit zich naar een prijs van €350, de standaard Switch is immers momenteel ook €300. Het nieuwe OLED-model van de Switch komt vanaf 8 oktober verkrijgbaar.Bronnen: Nintendo

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments