Noblechairs lanceert de nieuwe LEGEND SHURE Edition gaming chair


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Noblechair

De Noblechairs LEGEND SHURE Edition Gaming Chair is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van noblechairs, ontwikkeld in samenwerking met Shure. Deze gamingstoel, geprijsd op €489,90 eert de iconische Shure 55SH-microfoon met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen. De stoel is voorzien van grijze bekleding met zwarte accenten en groene stiksels, geïnspireerd op het Shure-logo op de hoofdsteun.

Het design combineert elementen van de EPIC, ICON en HERO modellen, waardoor de LEGEND een unieke en verfijnde stoel wordt met ingebouwde verstelbare lendensteun, 4D-armleuningen, een schommelmechanisme, verstelbare hoogte en kantelfuncties. Het opvallende Unidyne-geïnspireerde frontdesign en de achterzijde met de contouren van de 55SH, omringd door grijze en ignition groene lijnen, maken de stoel tot een blikvanger.

De samenwerking werd gefaciliteerd door Shure’s licentieagent, Licensing Matters Global, die de stoel prees als een uitstekend gelicenseerd product op het gebied van design en kwaliteit. Met meer dan 250 productprijzen heeft noblechairs een sterke reputatie opgebouwd voor duurzame en ergonomische gamingstoelen, gewaardeerd door klanten wereldwijd. De LEGEND Shure Edition is nu beschikbaar voor pre-order en belooft een combinatie van verfijning, comfort en audio-erfgoed voor studio’s, kantoren en gamingopstellingen.Bronnen: Noblechairs

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?