Noctua Brengt Nieuwe Spanningsomvormer Voor Ventilatoren uit


Noctua heeft de langverwachte NA-VC1 gepresenteerd, een spanningsomvormer van 24 V DC naar 12 V DC waarmee standaard 12 V ventilatoren kunnen worden gebruikt in 24 V omgevingen zoals 3D-printers. De NA-VC1 heeft een maximale bedrijfstemperatuur van 60°C en biedt geïntegreerde beveiliging tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit, overstroom en oververhitting. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te integreren in verschillende omgevingen.

Veel 3D-printers werken op 24 V en gebruiken 40 of 60 mm ventilatoren voor koeling. Met de NA-VC1 kunnen standaard 12 V ventilatoren zoals de NF-A4x10 PWM, NF-A4x20 PWM of NF-A6x25 PWM worden gebruikt voor stille en efficiënte koeling in deze printers.

De NA-VC1 is zeer klein en weegt slechts 6 g, waardoor het eenvoudig tussen de ventilatiekabel en de voedingsbron kan worden aangesloten zonder extra bevestiging. Het heeft een totaal uitgangsvermogen van 9 W en kan zowel enkele ventilatoren met hoog vermogensverbruik als meerdere ventilatoren met lager vermogen aansturen.

De spanningsomvormer is ontworpen om te werken in uitdagende omgevingen en is intern beveiligd tegen verschillende gevaren. Het zal automatisch uitschakelen bij problemen en kan worden gereset door het los te koppelen van de voedingsbron bij een veilige bedrijfstemperatuur. De NA-VC1 voldoet aan productveiligheids- en EMC-normen en heeft certificeringen zoals CE, UKCA en UL.

De adviesprijs van de NA-VC1 is EUR/USD 24,90. Voor meer informatie kunt u terecht op de productpagina.



Bronnen: Noctua, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?