Noctua kondigt twee nieuwe luchtkoelers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Noctua heeft onlangs zijn chromax.black-lijn uitgebreid met volledig zwarte versies van de NH-D9L en NH-L9x65 CPU-koelers. Deze nieuwe chromax.black-modellen behouden de stille koelprestaties van hun originele tegenhangers maar hebben een strak, volledig zwart ontwerp. Dit is bedoeld om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers die Small Form Factor-systemen bouwen en esthetiek net zo belangrijk vinden als prestaties en geluidsreductie.

De NH-D9L is ontworpen voor efficiëntie met een hoogte van slechts 110 mm, waardoor het ideaal is voor compacte Mini-ITX en Small Form Factor behuizingen. Het heeft zwarte gecoate koelvinnen en ventilatoren, wat een uniforme uitstraling biedt. De NH-L9x65 biedt meer vermogen dan zijn kleinere tegenhangers en behoudt toch dezelfde 95x95mm voetafdruk voor compatibiliteit met RAM- en PCIe-slots.

Beide koelers worden geleverd met stille NF-A9 en NF-A9x14 premium ventilatoren die automatisch de snelheid regelen via PWM. Ze gebruiken het professionele SecuFirm2 montagesysteem voor zowel Intel als AMD en worden geleverd met Noctua’s NT-H1 thermische verbinding en een fabrieksgarantie van 6 jaar.

De aanbevolen verkoopprijzen voor de nieuwe chromax.black-modellen zijn EUR 74,90 voor de NH-D9L en EUR 69,90 voor de NH-L9x65. Deze koelers bieden hoogwaardige koelprestaties in compacte, stijlvolle verpakkingen, perfect voor systemen met beperkte ruimte.Bronnen: Noctua

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?