Noctua lanceert de 24 V NF -A4x10 40 mm ventilator


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Noctua

Noctua heeft de langverwachte 24 V-versie van de bekroonde NF-A4x10 40 mm ventilator gepresenteerd, speciaal ontworpen voor 24 V-toepassingen, zoals 3D-printers. De NF-A4x10 24 V PWM biedt stille koelprestaties, PWM-besturing van 1100 tot 5000 tpm en wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een OmniJoin-adapterset en NA-AC9-adapterkabel voor populaire 3D-printers. Roland Mossig, CEO van Noctua, merkt op dat de NF-VC1-spanningsconverter al bestaat voor het draaien van 12 V-ventilatoren in 24 V-omgevingen, maar de groeiende vraag rechtvaardigt een native 24 V-versie.

De NF-A4x10 kenmerkt zich door geavanceerde technologieën zoals AAO-frameontwerp, Flow Acceleration Channels, Smooth Commutation Drive en het betrouwbare SSO2-lager, wat resulteert in superieure prestaties en stille werking. De ventilator, geschikt voor 24 V-3D-printers zoals Creality Ender 3, is beschermd tegen elektrische storingen en voldoet aan veiligheidsnormen met certificeringen zoals CE en TÜV. Met een MTTF van meer dan 150.000 uur en een zesjarige garantie, biedt de NF-A4x10 24 V PWM een hoogwaardige en veilige koeloplossing tegen een fabrikant-aanbevolen prijs van EUR 15,90Bronnen: Noctua

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?