Review: Noctua L9x65
Productpagina Noctua L9x65


Na enkele reviews met flink LED geweld, strak wit gespoten behuizingen, uitgebreide software pakketten om mee te knutselen, en hippe hipster zonnenbrillen heb ik vandaag een review om weer tot rust te komen. Zet je Bacardi Breezer maar even aan de kant, vul je glaasje whisky bij, pak je pijp en leun achterover in je oude mannen stoel terwijl je deze review in drukwerk uitvoering voor je open slaat: We gaan Noctua’en.

Nu heb ik al meerdere Noctua producten op tafel gehad, en als er één ding is waar het Weense merk sterk in is is het scheppen van verwachtingen en daar tot in het fijnste detail aan voldoen. Dat de prijs meestal stevig is is gezien de kwaliteit geen moment lastig te begrijpen. Tevens is de prijs altijd eenvoudig te relativeren: wij oudere mannen (jawel, ik ben ook de 30 gepasseerd en mag dit met enkele grijze haren ook echt stellen) kijken niet op die paar euro en voor de meerprijs boven betaalbare oplossingen kan je geen goed glas vullen.

De Noctua L9x65 is verkrijgbaar voor grofweg de prijs van een redelijke fles (voor alledaags) van een jaartje of 15, oftewel ca 42 a 50 euro.


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.